zavřít

Lev mizí, nové logo roste

Marketingová agentura Czech Promotion mění svůj vzhled. Firemní redesign zahrnuje především změnu loga. Symbol lva, který agenturu provázel od jejího vzniku, nahradil nový logotyp.

Tisková zpráva v médiích:

Graficky zpracovaný název společnosti je nově psaný malými písmeny dohromady a slovo “promotion” se pomocí jednotlivých písmen postupně zvětšuje. „Na trhu fungujeme již osmnáct let a z mnoha malých českých firem jsme vybudovali lídry trhu. Nový logotyp lépe a moderněji odkazuje na dlouhodobý růst a také na náš hlavní cíl: pomáhat klientům, aby byli úspěšnější,“ vysvětlil Jan Coufal, spoluzakladatel a CEO agentury Czech Promotion.

 

 

Nové logo bylo uvedeno na začátku června v podobě animačního videa na všech komunikačních kanálech Czech Promotion. Zachována byla naopak charakteristická magenta, kterou osvěžují tři doplňkové barvy. Rebranding se agentura rozhodla svěřit do rukou externího studia. „Když jsme začali na nové vizuální identitě pracovat, velmi rychle jsme došli do bodu, že jsme potřebovali pohled zvenčí. Nedařilo se nám od původního logotypu oprostit a podívat se na to nezaujatýma očima,“ uvedla Gabriela Michálková, brand manažerka Czech Promotion.

Autorem nové vizuální identity je kreativní a brandové studio Brandmark Space, které se věnuje mimo jiné právě brandingu českých značek. „U marketingové agentury je těžší se něčeho chytnout, protože nemáte hmatatelný produkt. Důležité je proto poznat atmosféru a energii, pochopit firemní hodnoty, práci s klienty i její každodenní fungování,“ popsala Iveta Bendová, art directorka Brandmark Space a autorka nového logotypu.

Agentura Czech Promotion je lídrem na poli pragmatického marketingu. Své služby poskytuje zejména menším až středně velkým českým firmám napříč obory. Zákazníkům nabízí tvorbu efektivních kampaní, tedy full servis počínaje analýzami, výzkumy a nastavením funkčních strategií, přes kreativní řešení a realizaci kampaní, až po offline a online mediální plánování, nákup a vyhodnocení. Agentura je úspěšná i v komplexních digitálních službách, designu, in-store realizacích a PR. Mezi její nejznámější reference patří společnosti jako jsou Alza, Koupelny Ptáček, Kuchyně Oresi, Strážnické brambůrky a další.

07. 06. 2024 Tisková zpráva