close

CityZen spouští novou televizní kampaň

Český výrobce triček CityZen vstupuje na televizní obrazovky s novou kampaní s názvem Oklepeš se ze všeho. Ta chce značku ukázat široké veřejnosti nejen jako unikátní bavlněné oblečení, které odolá špíně a není na něm vidět pot, ale vyzdvihnout také její módní kvality a oslovit i mladší cílovou skupinu. Kampaň poběží v průběhu května až června. Vedle televize se představí také v on-line prostředí, na sociálních sítích, OOH nebo na kamenných prodejnách.

Trička CityZen se v televizi doposud prezentovala formou sponzorských vzkazů. V nové kreativě se cíleně ponechal prvek polévání trička červeným vínem, tedy odolnosti vůči špíně, jednoho z hlavních benefitů trika. Nová kampaň tím navazuje a dále rozvíjí původní koncept.

„Od nové kreativy si slibujeme také posun identity značky. Chceme se více etablovat ve fashion segmentu a dostat se do povědomí širší cílové skupiny, pro kterou jsou důležité i módní trendy. Ukázat jim, že v našem oblečení budou v každé situaci vypadat skvěle a cítit se příjemně. A tím se zase o kousek posunout k naplnění naší dlouhodobé vize – CityZen do každé skříně,“ říká Janek Žežula, marketingový ředitel CityZen.

V rámci příprav kampaně se realizoval i výzkum k ověření asociace a porozumění jejího hlavního sloganu.

„Claim Oklepeš se ze všeho nabízí více interpretací. Průzkumem jsme si potvrdili, že dominantní představa se váže k fyzickému oklepání se, nejčastěji od různých nečistot z oblečení. Novou komunikací chceme vymazat ze života zákazníků dva dnes už banální problémy – skrvny od kávy a koláče od potu,“ vysvětluje ideu spotu Michal Novák, marketingový ředitel agentury CZECH PROMOTION, která stojí za kreativním návrhem kampaně.

Při realizaci spotu se využila virtuální produkce, kdy se spojením Unreal Engine s LED obrazovkou na pozadí a technologií sledování kamery dokážou vytvářet na place vizuální efekty v reálném čase přímo v kameře. To umožňuje efektivnější výrobu než pomocí klasického „zeleného pozadí”.

Kampaň potrvá až do konce června. V televizi se představí dvaceti a třicetisekundovými spoty na televizních stanicích skupiny Prima. Kreativu a copywriting navrhl tým pod vedením Petra Vlasáka z agentury CZECH PROMOTION, spoty vznikly v produkci Boogie Films, režii mělo na starost duo Baobab, motivy pro tiskovou kampaň fotil Jan Pelikán.

05. 06. 2023 Tisková zpráva