close

Mentální kouč Jaromíra Jágra vystoupí na The best of Czech Promotion Summit v rámci Retail Summitu

Začátkem dubna vypukne další ročník marketingové události roku Retail Summit, který stejně jako v předchozích letech nabídne skvělé řečníky. První den konference 4. dubna bude odpoledne v režii marketingové agentury CZECH PROMOTION, která připravila speciální workshop The best of Czech Promotion Summit představující to nejlepší z její interní akademie. Hlavní hvězdou workshopu bude Marian Jelínek, manažer, hokejový trenér a mentální kouč významných českých sportovců, jako jsou Karolína Plíšková nebo Jaromír Jágr.

„Kromě motivační prezentace Mariana Jelínka se můžete těšit i na řadu dalších odborníků. Naši marketingoví specialisté Vám předají řadu praktických tipů pro zvýšení efektivity vašich reklamních aktivit. Mimo jiné vás naučí, jak lépe porozumět a využít stereotypů v chování spotřebitele i jak přistupovat k plánování nových poboček. Uslyšíte, proč je dobré věnovat čas tvorbě marketingové a komunikační strategie a jak Vám taková strategie pomůže vydělat peníze,“ uvádí Jan Coufal, CEO agentury CZECH PROMOTION.

Retail Summit se koná 4.–6. dubna 2022 v pražském Kongresovém centru. Workshop The best of Czech Promotion Summit bude vzhledem ke kapacitě pouze pro zvané hosty. Agentura CZECH PROMOTION srdečně zve ke sledování livestreamu 4. dubna od 15:00 hodin na sociálních sítích agentury či dalších médií, jako jsou například Hospodářské noviny

CZECH PROMOTION je lídrem na poli pragmatického marketingu. Jejím krédem je „pomáhat klientům, aby byli úspěšnější“. Stojí za raketovým růstem značek, jako je Alza, Alavis nebo bikero. Zaměřuje se primárně na malé a střední české firmy, ze kterých špičkovou marketingovou péčí tvoří lídry trhu. Roční obrat CZECH PROMOTION přesahuje částku 450 milionů korun, a řadí tak agenturu mezi nejvýznamnější hráče na českém reklamním trhu.

21. 02. 2022 Tisková zpráva