close

Howgh, aneb můj první teambuilding v Czech Promotion

Splnil se mi můj dětský sen a na den jsem se proměnila v indiánku: luštila jsem šifry, skákala přes překážky, střílela na terč a zažívala různé zkoušky, které nám připravil skvělý realizační tým. A i když se ukázalo, že bych zřejmě nebyla nejlepším indiánem, ulovila jsem něco mnohem cennějšího: nové kontakty, týmovost, skvělý catering a hodně smíchu. 

Teambuilding jsme v týmu odbouchli francouzskými bublinkami a po přípitku jsme se přesunuli na místo do Louka Prague. Tam nás přivítal náš CEO Honza, který se naprosto vcítil do role náčelníka Avat Ava Velká Huba. Toto zábavné přivítání tradičním tancem, kterým Honza bavil publikum, vtáhlo do hry celé osazenstvo. 

Každý kmen měl nejen svůj název a pokřik, ale i vlajku, převlek a příběh. V jednotlivých kmenech se tak ukázala obrovská kreativita, humor a zápal pro věc. Mohli jsme vidět kmen Kmen (a účastníky s názvem Druhá míza nebo Dlouhá větev), devadesátkové DigiDomo nebo třeba Atipaqkuna, neboli ti, co vítězí. 

Po společném obědě jsme se vrhli na přichystané úkoly. Jednotlivé týmy zapojily důvtip, fyzickou zdatnost i otužilost a poměřovaly síly. Vysoký zápal pro věc občas vyústil do lehkých zatmění před očima, modřin, bolavých pádů, natáhnutí svalů nebo vypadnutí čoček, nicméně všichni přežili a v kancelářích se objevují i po teambuildingu.  

Když jsme splnili všechny úkoly, vrhli jsme se na raut a vyčkávali na závěrečný ceremoniál, při kterém se vyhlásil vítězný tým i nejlepší bojovníci. Ti získali nabídku přijetí do rady starších, ale bylo nutné projít ceremoniálem: vzduchem tak plula vůně opálených vlasů a chuťové pohárky dostávaly zabrat při ochutnávání chilli papriček. I to ale všichni zvládli, takže se mohli radovat z přijetí do rady a z předání poselství, které nese myšlenky z firemního kodexu.  

Mám radost, že jsem mohla být součástí tak propracované akce a ještě jednou moc díky realizačnímu týmu. Ten pro nás celou akci organizoval ve svém volném čase a zařídil parádní event, kde jsem se i po čtyřech dnech ve firmě cítila jako doma

A co jsem si z toho odnesla? 

  • Nepodceňuj sílu guláše: ten totiž zahřeje nejen v břiše, ale i na duši a dokáže zlepšit náladu v jakékoliv situaci 

  • Baby ani Taťána nebudou sedět v koutě: neboj se, lidé z Czech Promotion tě vždy přizvou ke stolu a začlení do kolektivu 

  • Najdi svůj kmen – najdi svého náčelníka: když se tvůj CEO dokáže s klidem převléct za indiánského náčelníka, víš, že jsi na správném místě 

Taťána Špaček

PR Specialist

Vzpomínka na Do práce na kole

Jak se nám povedlo ujet 6558 km a čím nás náš CEO Honza motivoval?

10. 10. 2024 Z agentury