zavřít

Český výrobce nábytku Blanář otevírá 6 nových showroomu

Přední český výrobce postelí Blanář, který dodává postele do velkých obchodů s nábytkem u nás i v dalších evropských státech, otevírá 6 nových prodejních showroomů. Provozovat je bude v prostorách svých prodejních partnerů napříč celou republikou. 

Kromě Brumovic na Moravě, kde se postele vyrábějí, si je mohou zákazníci nově vyzkoušet také v Jihlavě, Hradci Králové, Karviné, v Losiné u Plzně, Karlových Varech nebo Hranicích. Adresy poboček uvádí Blanář na svém e-shopu postel.cz.  

„Ačkoliv pozorujeme vzrůstající trend nákupů přes e-shopy, a to i v oblasti nábytku, rozhodli jsme se vybudovat showroomy, díky nimž propojíme online a offline svět. Zákazníkům tak umožníme vybrat si prostředí, které jim usnadní rozhodovací proces. V nových showroomech si zákazníci mohou vyzkoušet produkty osobně, přesvědčit se o jejich kvalitě i „osahat“ použité materiály. Nakoupit mohou za pomoci odborného prodejce v showroomu nebo naskenováním kódu produktu přímo na e-shopu,“ vysvětluje Alena Jindráková, marketing managerka společnosti BLANÁŘ NÁBYTEKT, a.s.

Na rozšíření možnosti vyzkoušet si postel ještě před její koupí upozorňuje společnost zákazníky masivní online kampaní, kterou zajišťuje agentura CZECH PROMOTION. Na portálu Seznam.cz a na sociálních sítích Facebook a Instagram běží reklama od začátku listopadu až do konce tohoto roku. 

Společnost BLANÁŘ NÁBYTEK, a.s. působí na českém trhu již 32 let a mezi nábytkářskými firmami patří ke špičce. Výroba v Brumovicích produkuje přes 200 tisíc postelí ročně a jen v Česku a na Slovensku má Blanář více něž 200 odběratelů. Přes polovinu produkce pak exportuje do zahraničí, zvláště do Německa, Rakouska, Švýcarska, Maďarska nebo Chorvatska. Firma je členem Asociace českých nábytkářů a užívá označení Český výrobek.

26. 11. 2021 Tisková zpráva