zavřít

SvětKaravanů.cz dominuje veletrhu For Caravan

Netradiční prezentace SvětaKaravanů.cz je bezesporu jednou z nejpoutavějších expozicí letošního veletrhu For Caravan, který o víkendu 26. – 28. listopadu probíhá v pražských Letňanech. Svět karavanů si pro návštěvníky přichystal unikátní dvoupatrový stánek, který je navíc doplněný nepřehlédnutelným závěsným light boxem

SvětKaravanů.cz, který prodává příslušenství pro dodávky a karavany, svou expozici na veletrhu pojal jako zajímavou příležitost k inovativnímu propojení vystavených produktů na stánku a e-shopu. Na veletrhu představí více jak 100 nejzajímavějších produktů, které jsou označeny unikátním QR kódem, díky kterému je možné zboží rovnou nakoupit online. Návštěvníci budou mít možnost prohlédnout si naživo dokonce i markýzy, nájezdy, střešní okna a další produkty z e-shopu.

Oproti minulým ročníkům, kdy měl SvětKaravanů.cz na ploše zaparkované karavany a vystavené produkty, tento rok zvolil jako formu prezentace výraznou dvoupatrovou expozici„Celý stánek je velký 437 m2 a konstrukce je vytvořena na míru přímo pro účely veletrhu. Návštěvníci se mohou těšit na řadu zajímavých vychytávek, například na netradiční prezentaci držáku na kola, který bude připevněn na vyříznuté dveře dodávky VW Transporter,“ říká autorka konceptu expozice Michaela Munzarová z agentury CZECH PROMOTION.

„V letošním roce jsme investovali značné prostředky do zkvalitnění našich služeb, abychom se zákazníkům odměnili za jejich věrnost, kterou nám zachovali i navzdory tomu, že se pandemie dotkla snad každého z nás. Tato letošní expozice je součástí těchto investic. Je to poprvé kdy budou mít čeští fanoušci karavaningu možnost vidět na jednom místě tak širokou nabídku značek Fiamma a Westfield,“ uvádí Patrik Burian, CEO společnosti BURIMEX, s.r.o., která provozuje SvětKaravanů.cz.

„Na stánku bude k vidění celá řada nejprodávanějších markýz, nosičů na kola, vestavných oken, ale i další oblíbené produkty jako kempingový nábytek. Tímto děkujeme našim zákazníkům a těšíme se na ně v hale číslo 5,“ dodává Patrik Burian.

Stánek je k vidění v hale číslo 5 na veletrhu For Caravan, který probíhá poslední listopadový víkend v PVA EXPO Praha Letňany. Organizátoři veletrhu připravili pro návštěvníky tři haly plné novinek ze světa karavaningu. V sobotu a neděli veletrh doprovodí cestovatelský festival Kolem světa.

26. 11. 2021 Tisková zpráva