zavřít

CZECH PROMOTION přichází se syrovou kampaní ukazující autentické příběhy dětí z dětských domovů.

V naší reklamní agentuře CZECH PROMOTION jsme se letos rozhodli oslavit celosvětový svátek dárcovství Giving Tuesday. Vytvořili jsme proto emotivní kampaň pro neziskovou organizaci Dobré víly dětem, jež má za cíl upozornit na skutečnost, že více jak osm tisíc dětí nemá takové štěstí, aby mohlo Vánoce strávit se svými blízkými.

„Chtěli jsme na příbězích dětí, které prošly peklem a následně normálním životem, ukázat, jak důležitý je osobní přístup, pozornost a láska. Věříme, že vyprávění, které uslyšíte, donutí rodiny s dětmi k diskusi a třeba přijdou na to, jak se zapojit. Ne všechny vánoční příběhy jsou totiž veselé, taková je bohužel realita,“ říká Jan Coufal ze společnosti CZECH PROMOTION, který přišel s nápadem na vytvoření předvánočních spotů.

Věříme, že ostrý kontrast mezi nelehkými osudy a vánoční atmosférou povede k zamyšlení nad životními příběhy dětí v ústavní péči.

Organizace Dobré víly dětem už šestým rokem pomáhá více než stovce dětí ze čtyř středočeských dětských domovů. Setkávají se s tamními dětmi každý týden a znají příběh každého z nich. Vědí o jejich zálibách, radostech i trápeních. Dávají jim svůj čas, lásku a pozornost, kterou potřebují mnohem víc než hromadu hraček. „Díky tisíci hodinám strávených v dětských domovech, jsme vyslechli nespočet vyprávění. Syrové příběhy Mily a Rudy, které jsme se během adventu rozhodli prezentovat českým divákům, je symbolizují,“ uvedla ke kampani zakladatelka organizace Angelika Nevěřilová a dodává: „Věříme, že ostrý kontrast mezi nelehkými osudy a vánoční atmosférou povede k zamyšlení nad životními příběhy dětí v ústavní péči.“

Kampaň bude spuštěna v rozhlasovém a televizním vysílání přesně 1. 12. na Světový den dárcovství. Cílem kampaně je upozornit na tisíce dětí v ústavní péči a možnost finanční podpory pro organizaci Dobré víly dětem, která tak bude moci věnovat svou pozornost, čas a lásku ještě více dětem i v dalších dětských domovech. Diváci mohou organizaci podpořit rychlým zasláním DMS nebo jinými způsoby, které najdou na webu dobrevily.cz.

Příběhy Mily a Rudy můžete zhlédnout na Youtube organizace Dobré víly dětem

Další informace:

dobrevily.cz

Facebook: @dobrevily 

Instagram: @dobrevilydetem

01. 12. 2020 Pomáháme